Når man satser hardt på å trene, enten det er for å drive med idrett profesjonelt, gå ned eller opp i vekt, eller bare for å være i skikkelig god form for helsens skyld, er det viktig å ha mulighet til å roe ned også. Her kommer vi med noen tips til hvordan du kan skape et nødvendig og meget vellykket areal for avslapping etter at du har tatt ut siste rest av energi på apparatene eller med vektene.

Tenk behagelige farger i garderoben

Det er heldigvis kommet en trend nå, som gjør at man ikke lenger skal kopiere «gud og hvermann» – man skal velge farger ut fra egen personlighet nå. Dette blir kanskje ikke helt riktig i et treningsstudio der flere kommer innom, men det kan likevel gi en pekepinn dersom du er usikker på hvilke farger som passer. Husk at målet er å slappe av, roe ned, så det skal ikke være for skarpe toner. Ifølge Dinside.no skal man velge seg ut grønne og blå farger for å oppleve ro og avslapping.

Velg møblene med omhu

Har du noen gang lagt merke til hvor stor betydning sittemøblene du blir presentert med har å si for komfort og hvor avslappet du blir? På et legekontor sitter man ofte på harde pinnestoler, og det hjelper ikke mye på uroen man antakelig uansett føler mens man venter. Kommer man derimot til lenestoler som er behagelige, men ikke for myke, som nesten omfavner kroppen, blir det straks mer behagelig – både det å være der, men også det å sitte og vente. På Furniturebox.no finner du et godt utvalg innen det meste du kan trenge for å skape en oase hvor du kan roe ned etter en heftig treningsøkt – og det beste er at prisene er rimelig gode, også!

Levende planter og bilder

Noen hater planter, andre elsker dem. Uansett vil et par grønne planter fordelt utover arealet gi bedre luft og mer komfortable omgivelser. De tilfører et element til rommet, uten å kreve noe særlig oppmerksomhet. Det samme gjelder veggbilder – velg med fornuft, da målet er å skape ro og harmoni, ikke starte en grubleprosess eller gi noen en dårlig følelse.