Det er ikke alltid lett å finne inspirasjon til å trene, men når det er som verst pleier jeg å se på andre strongmen og deres deltakelser i konkurranser.

Jeg har noen favoritter. Den jeg liker best er nok Eddie Hall. Han vet virkelig hva han holder på med.

Hvordan finner jeg inspirasjon?

Det som er spennende er at Eddie Hall har startet sin egen Youtube-kanal, så når jeg trener til konkurranser pleier jeg å se på hans rutiner og måten han gjør det på. Jeg er jo selvsagt ikke like sterk som ham (siden han er verdens sterkeste mann), men jeg henter tips og triks fra treningsvideoene hans.

Noe jeg har funnet at gir meg utrolig mye inspirasjon er god treningstøy og jeg ble overrasket hvor mye ordentlig gode treningstights hjalp meg til å forbedre øktene mine. Dette høres kanskje rart ut, men jeg anbefaler at du prøver det.

Strongman-konkurranser

Jeg har jo planer om å være med i en strongman-konkurranse snart, men jeg vet ikke helt hvilken. Har du noen forslag? Det er spennende å se på alle forskjellige på TV, men jeg tror nok at jeg må ned på et litt lavere nivå for å så kvalifisere meg til de.

Det jeg har gjort er å prøve de samme treningsøktene som Eddie Hall gjør, bare med mindre vekter. Det har gitt meg solide utfordringer, men jeg har likt det utrolig godt. Det å løfte tungt gir meg så utrolig masse. Det å se at jeg blir sterkere og sterkere for hver måned som går er også noe som gjør at jeg blir inspirert til å fortsette.

Hva er det som inspirerer deg til å trene mer?