Skal du bli Norges sterkeste mann, så trenger du sterke virkemidler. Du må kanskje trene hver dag, spise enda mer og få nok hvile. Men hva gjør du når kroppen verker og du har mest lyst til å ligge under dyna? For å bli Strongman så nytter det ikke å klage, du får bare komme deg opp og ut. Du har ingen tid å miste.

Men uansett hva du gjør, så kommer du ikke opp på de nivåene som de andre utøverne. Dine laktat-verdier suger, og musklene er slappere enn noen gang. Noen mener det ikke nytter å lykkes uten å jukse, men kanskje det fins midler som gir deg mer energi, åpner opp lungene og gir deg vanvittig energi? La oss se på noen remedier.

Nikotinfrie saker

Vi vet alle at nikotin er en gift. Men mange bruker snus for å komme i form. Selv fotballspillere og muskelbuntene har den under leppa. For med epok snus får du energi fordi den:

  • gir deg en boost
  • øker hjerterytmen
  • åpner lufttilgangen

Snus er helseskadelig, men effekten kan ta mange år. Så vil du lykkes nå, kan du bruke epok snus for å få rask effekt. Du ser dem overalt, klasene som spyttes ut etter endt bruk. Husk at bruk av snus kan forringe helsen din, og gi deg tilleggs-plager du ikke forutså. Og den fins i ulike styrker, opptil ultra strong. Fins også i nikotinfri alternativ.

Øke proteininntaket

Mange mener de blir slappe av mat. Men skal du bli sterkere enn alle andre, så må du utfordre ekstreme tiltak. Du bør spise enda mer, og spesielt en næringsgruppe har effekt. Fet fisk er full av proteiner du trenger for å bli sterk. Trenger du vomfyll i tillegg, spis ris, pasta og poteter. Men husk, du må spise tre ganger så mye som en voksen mann, så dette blir utfordrende.

Sov, sov og atter sov

Skal du bli den sterkeste, mest utrolige løfteren, så må du sove. Ikke fordi du da får en prinsesses søvn, men fordi musklene er avhengig av hvile for å bli større. Så etter en økt så er det bare å tre på seg pysjamasen. Det kan være vanskelig når du har en hjerterytme som allerede er i full galopp etter forrige epok snus du hadde under leppa for 3 minutter siden. Og alt du kan tenke på er epok snus…..